Wednesday, November 14, 2012

Petikan : Buletin Online

http://www.buletinonline.net/images/stories/aberita8/Selamat%20Bermuktamar%20BO.jpgMARANG - Dewan Pemuda PAS Negeri Terengganu (DPPNT) mengucapkan Selamat Bermuktamar kepada semua perwakilan Muktamar Pemuda PAS Malaysia Kali Ke-53 yang dijangka dirasmikan esok 14 November.

Ketuanya YB Ustaz Mohd Nor Hamzah turut merakamkan penghargaan kepada Dewan Pemuda PAS Malayia dan Dewan Pemuda PAS negeri Kelantan yang bertungkus lumus menyediakan segala kemudahan untuk perhimpunan tahunan pimpinan pemuda PAS se Malaysia tersebut.

“Selamat bermuktamar kepada semua pemuda PAS dan saya ucap terima kasih khusus kepada Dewan Pemuda PAS Malaysia dan juga Dewan Pemuda PAS Kelantan dengan segala persiapan,”ujarnya ketika dihubungi hari ini Selasa 13 November.

Beliau berharap agar seluruh pemuda yang menjadi perwakilan dari seluruh-seluruh kawasan negeri Terengganu mengambil perhatian serius terhadap ucaputama Ketua Pemuda PAS Malaysia dan ucapan pimpinan lain dalam menggerakkan jentera pemuda PAS negeri Terengganu.

Katanya, DPPNT mewakilkan semangat dan hasrat pemuda PAS Terengganu kepada Ketua Dewan Pemuda PAS Kemaman untuk berucap selaku jurucakap kepada DPPNT.

“Jurucakap bagi Pemuda PAS Terengganu ialah Ustaz Hisyamudin, Ketua Dewan Pemuda PAS Kemaman, saya yakin beliau akan dapat ‘melakar’ dalam ucapannya ‘rangka tindakan’ persiapan untuk kita menang dalam PRU13 dan mengambil alih Putrajaya, InsyaAllah.

http://www.buletinonline.net/images/stories/aberita8/ust%20m%20nor.jpgJusteru, beliau menegaskan, Muktamar Pemuda PAS kali ini adalah suatu medan menggilap semangat juang bagi menggerakkan ‘agenda besar’ PAS Ganti Umn (PGU) yang mesti digempur habis-habisan sebaik pulang (dari Muktamar) nanti,”tegasnya.

Berikut disenaraikan perwakilan Pemuda Kawasan-kawasan dari negeri Terengganu;

Pemuda Besut
1. Zukri Bin Jusoh
2. Wan Anuar Bin Wan Ahmad
3. Mohd Syamri Bin Abd Razak
4. Mohd Hafizi Bin Mamat

Pemuda Kemaman;
1. Hishamuddin Abd Karim
2. Sukiman Jinazan Jusoh
3. Saiful Azmi Suhaili
4. Wan Faisal Wan Abdullah

Pemuda Setiu;
1. Ust Mohd Souffi Ismail
2. Mohd Zaidan Abdullah
3. Dzakaria Mohd Salleh
4. Arif Yusof

Pemuda Kuala Nerus;
1. Ust Ridwan Hashim
2. Mohd Fauzi Abu Samah
3. Hamidi Jusoh
4. Zulkarami Salleh

Pemuda Dungun;
1. Ust Mohd Hanafi bin Abd Aziz.
2. En Muhammad Fakharuddin bin Abdullah.
3. Mohd Azizul Hisham bin Zulkifli.
4. En Mohd Zafran bin Suhaimee @ Ismail

Pemuda Kuala Terengganu;
1. Ustaz Wan faizul Wan Abbas
2. Yusof bin Embong
3. Mohd Azrin Aris
4. Ustaz Mohd Nafizul Ismai

Pemuda hulu Terengganu;
1.Ustaz Kamaruzaman Abdullah
2. Mohd Azri Abd Aziz
3. Mohd Zainol Abidin Ahmad
4. Muhamad Hamdi Harun

0 comments :

ARKIB